ECONOMIE DE BANI SI ENERGIE

Puteti economisi pana la 50% din energia pentru incalzire - an de an - datorita montarii unui sistem termoizolant. Insa nu doar portofelul Dvs. castiga din asta ci si mediul inconjurator.

In cazul in care aveti nevoie de mai putin petrol, gaz sau energie electrica pentru a va incalzi in zilele reci, protejati in acelasi timp si resursele de energie ale pamantului. In plus, scad si emisiile de dioxid de carbon.

Un mod de viata sanatos si plin de libertate - o baza de pornire pentru generatiile viitoare.

UN CLIMAT PLACUT PENTRU LOCUINTA

In cazul in care temperatura partii interioare a unui perete exterior este de doar doua grade sub temperatura camerei, se pot forma curenti de aer. Motivul: pe perete, aerul cald din camera se raceste si coboara. Se formeaza o circulatie neplacuta a aerului. Pe peretii reci ai incaperilor se formeaza in plus si apa de condens si mucegai.

O buna izolatie a fatadei inlatura aceste probleme. Aceasta face ca in zilele cu inghet, temperatura de pe partea interioara a peretelui sa ramana la temperatura camerei. Acest lucru confera o stare de con-fort termic si asigura un climat sanatos al incaperii.

PASTRAREA SUBSTANTEI, CRESTEREA VALORII


Pierderile de caldura dintr-o fatada
fara termoizolatie. Punctul de inghet
(frostpunct) se gaseste in mijlocul
peretelui.

Pierderile de caldura in cazul unei
fatade cu termoizolatie. Punctul de
inghet se gaseste in mijlocul
sistemului termoizolant.

Spre deosebire de o tencuiala simpla, un sistem termoizolant este o adevarata protectie a structurii constructiei si reduce variatiile de temperatura din zidarie cauzate de starea vremii si anotimp.

In plus, protejeaza de umezeala din exterior, care in combinatie cu inghetul poate conduce cu usurinta in viitor la crapaturi ale tencuielii si la alte stricaciuni. De asemenea, se previne si formare de alge si muschi pe peretii exteriori. Astfel, un sistem termoizolant creste valoarea casei Dvs.

Cladirile cu consum scazut de energie ofera sanse mai bune de inchiriere si vânzare.

UN CLIMAT PLACUT IN LOCUINTA

Odata cu montarea unui sistem de termoizolatie veti creste valoarea casei din punct de vedere estetic si o veti face mai atractiva.

Sistemele moderne de termoizolatii va ofera o multitudine de posibilitati de decorare si va pot indeplini toate cerintele estetice.

TERMOIZOLATIA PE TIMPUL VERII

In casele slab izolate, poate sa fie insuportabil de cald datorita supraincalzirii fatadei. Cu conditia ca suprafetele de fereastra sa nu fie prea mari si sa dispuna de o protectie solara, in casele bine izolate caldura soarelui este oprita prin intermediul stratului exterior de izolatie. Casele sunt astfel atat iarna cat si vara, "imbracate" corespunzator si protejate de sistemele termoizolante.